zaterdag 12 december 2009

Cabo da Roca 22-11-09

Bijna een maand geleden alweer het tripje gemaakt naar Cabo da Roca. Hét meest Westelijke puntje van Europa. Lekker boeiend, maar als je tóch in de buurt bent... ach waarom niet?

Eerst een stukje met de trein naar het badplaatsje Cascais, waar mijn eerste biertje van de dag bijna gestolen werd (zie foto) door een Turk (het zal ook weer 's niet). Na deze versnapering zijn we met de bus over kronkelweggetjes naar Cabo da Roca gereden.


Het meest westelijke puntje van Europa dus. Vooral leuk om te bezoeken omdat het er behoorlijk ruig uitziet! Ik denk dat de foto's wel genoeg laten zien... "woorden schieten te kort". ;)






1 opmerking:

  1. Paul, Prachtige omgeving en ongetwijfeld een leuk uitstapje maar realiseer jij je dat je over een week al weer thuis zit? En dat wind en slagregens zullen vechten om jou van de fiets te spoelen of te blazen? Dat het hier maar een paar uur per dag licht is en dat alles koud en klam aanvoelt? En denk je dat het meevalt? Jij weet inmiddels wel beter; als jij nou regelt dat je daar wat langer blijft komen wij je nog een weekje bezoeken......Erik

    BeantwoordenVerwijderen