zaterdag 5 september 2009

Even kort

Even een kort berichtje om ook maar een beetje te proberen jullie jaloers te maken.

Gister een hele toffe nacht gehad, meer detail en foto's volgen. Na eindelijk lekker uitgeslapen te hebben weer fris opgestaan een uurtje geleden. Het is alweer dik 30+ graden en dus tijd om lekker weer naar het strand te gaan.

Om 14.00 pak ik de metro naar het busstation en daar lekker het busje in naar het strand van Caparica (klinkt zelfs exotisch).

Anyway, tijd om te gaan. En haat me niet om het schitterende weer (Herfst? Hoezo?).

Paul

5 opmerkingen:

  1. Hoezo ons jaloers maken?
    Een temperatuur van 30 graden halen we dan wel niet maar wel de helft en we hebben vandaag de hele dag kunnen genieten van een heerlijke bui.
    Maar als we er niet meer tegen kunnen komen we gewoon met z'n allen bij jou logeren.
    groetjes
    Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He paul, niet om je jaloers te maken hoor maar het gaat goed in jouw crib. Lekker xboxen op die mooie flatscreen van je. Eigen wc'tje, goeie versterker en boxen, jaja. Verder is het een aanslag op mijn beurs(haha lekker boers), bijna geen geld meer in mien beurs.

    Frank

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Paulie waar blijven nou die foto's?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hey paul het begint hier in de avond alweer flink af te koelen dus natuurlijk ben ik jaloers!! De dagen worden weer korter maar het heeft natuurlijk ook wel weer wat:P Je hebt mooi weer zeker weten! Maar heb je ook mooie vrouwen om naar te kijken hahah dat hoort er ook bij:P Voor yoeri is de pret over want iedereen heeft weer wat warmere kleren aan:P nou veel plezier nog he!!xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wordt er nog gestudeerd of hang je alleen maar op het strand! Ik ben zeker jaloers, want het vriest hier 's nachts al! BRRRR

    BeantwoordenVerwijderen