woensdag 14 oktober 2009

Lief dagboek...

... papa en mama 'just left the building' na een heerlijke maaltijd hier thuis. Gisteren en eergisteren uit eten geweest, vandaag heeft moeders voor het gezin gekookt in mijn huisje (klik!). En het was heerlijk!

Proost! op de heerlijke maaltijd onder het genot van Fado muziek!


Goed dan even kort een verslagje van de vorige weekenden:

1. Surf Camp in Peniche (02-10-09 t/m 04-10-09)

Met een grote club uit Lissabon naar Peniche gegaan, waar nog meer studenten waren uit andere steden. Redelijke bungalow betrokken aldaar. Vervolgens lekker weekend gesurft, gesurft, gewacht (op de golven), en gesurft. Schouder nog even weer uit de kom getikt, maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk een heerlijk weekend gehad!

De groep! (Klik voor de vergroting)

Sportief hoor!


2. Weekend Albufeira (09-10-09 t/m 11-10-09)

Met 13 personen de trein gepakt naar Faro. Na een dikke treinreis uitgestapt in het altijd zonnige Salou van Portugal en daar in een super villa gechillt. Zwembad, vijf slaapkamers met en-suite badkamer, lekkere woonkamer, prima inrichting... en dat voor 37 euro per persoon voor 3 volle dagen (zondag laat weggegaan).

Het strand van Albufeira gezien, de oceaan natuurlijk ook (heerlijk temperatuurtje, beter dan hier in Lissabon qua water), Villamoura bekeken (het café van Luis Figo (Cafe Sete) meegepakt) en het nachtleven een beetje ontdekt. Als klapper met de hele groep (Polen, Zweden, Finnen, Hollanders en Italianen) bij een Nederlands eetcafé gezeten en iedereen kennis laten maken met de frikadellen en kroketten, ze vonden het heerlijk! Maar, altijd alles gedaan met altijd als doel om te ontspannen, te genieten, te genieten en te genieten. De foto's hieronder spreken voor zich... ;)


De frikandellen werden goed getest! Goed, dat was wel weer even genoeg. Volgende verslag zal vooral betrekking hebben op papa en mama die hier nog tot vrijdag zijn (en super weer hebben... elke dag 30 graden)... Tot de volgende keer en tot zondag Janine :D ;)

Paul

3 opmerkingen:

  1. Hoi Paul,
    Zo te zien heb je je doel (ontspannen en genieten) wel gehaald, is de studie zo zwaar?
    fijne dagen nog met je ouders.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woehoe tot zondag! :D
    Wat stopt hij daar bij die een na laatste foto nou in je hoofd? ;) hehe
    Kus!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waar blijft een nieuwe blog paultje?

    BeantwoordenVerwijderen